hafslund strøm
Nå kan man ikke lenger kjøpe strømmen sin fra Hafslund.

Fortum kjøpte selskapet i 2017, og fjerner nå Hafslund som strømsalg-merkevare.

  • Øyvind Zambrano Lie

– For å kunne tilby best mulige tjenester både i dag og i morgen forener vi nå Hafslund Strøm sin solide historie med Fortums fremtidsrettede og innovative visjoner for en renere og smartere verden, sier daglig leder i Hafslund Strøm og Fortum, Kenneth Stokke, i en pressemelding. I 2017 ble...
Artikkelen er 121 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.