helgeland
Øvre-Forsland kraftverk. Arkivfoto: Helgeland Kraft

Vannkraftvirksomheten fikk et driftsresultat på minus 35 millioner kroner i første kvartal.

  • Øyvind Zambrano Lie

Helgeland Kraft fikk i første kvartal et driftsresultat på 32 millioner kroner, 36 millioner kroner svakere enn for samme periode i fjor. Første kvartal var preget av ekstreme prisendringer knyttet til systemprisen. «Dette har gitt store utslag på selskapets finansielle sikringer for strømsalg og vannkraft, og et totalt tap på...
Artikkelen er 209 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.