strømme
Vibeke Strømme, ny administrerende direktør i Nettpartner. Foto: Kiwa Inspecta

Styret i Nettpartner har konstituert Vibeke Strømme som ny administrerende direktør.

  • Øyvind Zambrano Lie

Strømme overtar 2. mai etter Arild Borgersen, som etter snart 20 år som toppleder i selskapet er blitt enig med styret om avløsning. Strømme er sivilingeniør fra NTNU, og har en MBA fra IMB Business School i Sveits. Hun har variert bakgrunn fra sentrale lederroller i selskaper som Kiwa Norge,...
Artikkelen er 154 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.