Jan Bråten
Spesialrådgiver Jan Bråten i Statnett. Arkivfoto: Geir-Anders Rybakken-Ørslien/Enova

– Alle vi som kan markedet, og får besøk av en kraftselger, har jo opplevd hvor utrolig useriøse en del er.

  • Øyvind Zambrano Lie

Under et seminar i Oslo mandag kom Forbrukerrådet igjen med hard kritikk av strømsalgsbransjen. I panelet satt også Statnetts spesialrådgiver Jan Bråten. Han luftet en frustrasjon nok mange i bransjen har følt på, uten nødvendigvis å ta bladet fra munnen. – Ja, jeg har blitt lurt jeg også. Jeg trodde...
Artikkelen er 231 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.