jon evang
Jon Evang. Arkivfoto: Geir Anders Rybakken Ørslien/Zero

Blir fagsjef for havvind.

  • Øyvind Zambrano Lie

Energi Norge vil styrke sitt arbeid med vindkraft til havs, og har derfor ansatt Jon Evang som fagsjef for havvind, skriver Energi Norge i en pressemelding. Evang er i dag fagansvarlig for energi i miljøstiftelsen Zero, hvor han har jobbet de siste åtte årene. – Vi er svært glade for...
Artikkelen er 201 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.