trafo lnett
Eksisterende Vagle transformatorstasjon som skal utvides. Foto: Lnett

NVE har gitt Lnett tillatelse til å bygge to nye kraftledninger i Sandnes og Time.

  • Øyvind Zambrano Lie

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har gitt Lnett tillatelse til å bygge to nye 132 kV kraftledninger i Rogaland. Kraftledningene skal gå fra Fagrafjell i Time og Sandnes kommuner, via Vagle, til Stokkeland transformatorstasjon i Sandnes, skriver direktoratet i en melding. På den 3,2 km lange strekningen fra Fagrafjell til...
Artikkelen er 164 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.