frantzen
Administrerende direktør Eirik Frantzen i Nordkraft. Foto: Nordkraft

Oppretter felleseid selskap for å utvikle kraftintensiv industri i nord.

  • Øyvind Zambrano Lie

Aker Horizons ASA, gjennom sitt heleide datterselskap Aker Narvik AS, skal etablere et felleskontrollert selskap med Nordkraft AS for å utvikle tomter for kraftintensiv industri i Nord-Norge. Det felleskontrollerte selskapet skal utvikle attraktive steder for kraftintensiv industri, med veier og annen felles infrastruktur som vannforsyning, fibertilgang og nettinfrastruktur for delt...
Artikkelen er 418 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.