kroepelien
Energi Norges administrerende direktør Knut Kroepelien holdt innlegg på foreningens vinterkonferanse torsdag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Energi Norges administrerende direktør Knut Kroepelien advarer kraftbransjen mot å kutte ut nye oppdrag for så å tro at kapasiteten senere automatisk kan økes igjen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Energiteknikk har tidligere  omtalt anbudstørke og permitteringer blant linjeentreprenører og hos vannkraftleverandøren Rainpower. Under sin tale på Energi Norges vinterkonferanse i Oslo i forrige uke viste Knut Kroepelien en faksimile av Energiteknikks oppslag om permittering av linjebyggere og kom med en advarende pekefinger. – Jeg er i økende grad bekymret...
Artikkelen er 244 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.