lista
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Sender brev til NVE om at prosjekter kan tas til behandling, der kommunene ønsker det.

  • Øyvind Zambrano Lie

Olje- og energiminister Terje Aasland (Ap) kunngjorde i dag at han i et brev vil be Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) gjenoppta konsesjonsbehandling av vindkraftprosjekter. Alle slike søknader har ligget i bero siden 1. april 2019, da NVE leverte sitt forslag til nasjonal ramme for vindkraft. Beskjeden ble gitt på...
Artikkelen er 1107 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.