blyverket
Direktør Inger Lise Blyverket i Forbrukerrådet. Foto: Forbrukerrådet

Regjeringen følger ikke opp Stortingets vedtak om enhetspris og obligatorisk prisgaranti, ifølge Forbrukerrådet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk har omtalt, la regjeringen i dag frem forslag for å gjøre det enklere for forbrukerne å orientere seg i strømmarkedet. Selv om forslaget innebærer flere forbedringer av eksisterende regelverk, tas det ikke tak i de grunnleggende utfordringene knyttet til å vite hva strømmen koster og hvor lenge prisen...
Artikkelen er 436 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.