mast møre
Foto: Øyvind Zambrano Lie

Forbruket i alminnelig forsyning var 24,3 TWh i 1. kvartal. Det er 14 prosent lavere enn samme kvartal i fjor, og det laveste nivået registrert for første kvartal.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det skriver Statistisk sentralbyrå (SSB) i en melding. – Den store nedgangen i strømforbruket for alminnelig forsyning må ses i lys av relativt varmt vær i 1. kvartal i år, sier seniorrådgiver Magne Holstad i meldingen. I alle månedene i kvartalet lå gjennomsnittstemperaturen for hele landet godt over normalen. Til...
Artikkelen er 331 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.