vindturbin
Illustrasjonsfoto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

Staten vil forsvare sitt konsesjonsvedtak i ekspropriasjonssaken om Øyfjellet vindkraftverk.

  • Øyvind Zambrano Lie

Øyfjellet Wind og Jillen-Njaarke reinbeitedistrikt møtes i mai i Helgeland tingrett i forbindelse med ekspropriasjonssaken om Øyfjellet vindkraftverk. «Staten er ikke part i saken, men vil delta for å forsvare sitt konsesjonsvedtak», skriver Olje- og energidepartementet (OED) i en melding. Havnet i retten OED ga i november 2016 Eolus Vind...
Artikkelen er 348 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.