stortinget
Foto: Øyvind Zambrano Lie

Et flertall på Stortinget stemte torsdag nei til å begrense strømeksporten til utlandet i perioder med lite vann i magasinene.

  • Øyvind Zambrano Lie

I høst fremmet både Frp og Rødt forslag i Stortinget om å bremse krafteksporten for å hindre høye priser. Under behandlingen i energi- og miljøkomiteen hengte flere partier seg på med egne tilleggsforslag, men alt ble i går nedstemt. Blant annet hadde Rødt, SV og KrF hadde foreslått å be...
Artikkelen er 872 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.