gjersvold
Konsernsjef Ståle Gjersvold i TrønderEnergi . Foto: Stein Arne Bakken

— Vi er svært langt unna prisene på Østlandet, noe jeg tror både forbrukerne og vi som produsent er glade for, sier Ståle Gjersvold.

  • Øyvind Zambrano Lie

Den sterke omsetningsveksten fra 642 millioner kroner i 2020, til 1,519 milliarder kroner i 2021, bidro til å løfte driftsresultatet fra 425 millioner kroner i 2020 til 651 millioner kroner i fjor. Samlet fikk TrønderEnergi er resultat før skatt i 2021 på 420 millioner kroner, som er ned ti millioner...
Artikkelen er 339 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.