statnett
Statnetts hovedkontor i Nydalen i Oslo. Foto: Olav Helland/Wikimedia Commons

Statnett vil ikke ha ansvar for å kontrollere nettselskapenes behandling av markedssensitiv informasjon. «Innebærer en betydelig utvidelse av systemansvarliges rolle», advarer Statnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk har omtalt, laget nylig Thema Consulting og Devoteam på oppdrag fra Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE en rapport som pekte på at kravene til nettselskapene om behandling av markedssensitiv informasjon er for dårlige. Det kan føre til at kommersielle aktører får tilgang til slik informasjon og får...
Artikkelen er 552 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.