aasland
Energiminister Terje Aasland (Ap). Foto: Bernt Sønvisen

– Vi har god erfaring med vannkraftsektoren med to tredels offentlig eierskap, men jeg tror ikke det er direkte overførbart til vindkraftanleggene, sier energiminister Terje Aasland.

  • Øyvind Zambrano Lie

«Jeg tror også vi må se på innretningen knyttet til hvordan vindkraftsektoren er organisert», sa Terje Aasland (Ap) den dagen han tiltrådte som energiminister. I et intervju med Energiteknikk etter sitt innlegg på Energi Norges Vinterkonferanse i Oslo torsdag utdyper energiministeren utsagnet. Rammer for eierskapet – Det er at vi...
Artikkelen er 299 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.