fyrstikk
Foto: Øyvind Zambrano Lie

Disse var i gjennomsnitt uten strøm i totalt 3 timer og 59 minutter i 2021.

  • Øyvind Zambrano Lie

I 2021 var leveringspåliteligheten på 99,987 prosent. Det vil si at 0,013 prosent av den elektriske energien ikke nådde frem til strømkunden på grunn av feil eller utkoblinger, går det fram av avbruddsstatistikken fra Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME). Leveringspåliteligheten i 2021 endte litt over gjennomsnittet for perioden 2001...
Artikkelen er 235 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.