atle isaksen
Atle Isaksen skal leie Linja, nettselskapet i SFE-konsernet, som planlegger sammenslåing med Mørenett. Foto: Linja

Går inn i viktig fase i fusjonsforhandlingene med Mørenett.

  • Øyvind Zambrano Lie

Florøværingen Atle Isaksen skal leie Linja, nettselskapet i SFE-konsernet, opplyser selskapet i en pressemelding. Isaksen, som er utdannet sivilingeniør i elkraftteknikk ved NTNU, er i dag leder for nettforvaltning og utvikling i BKK Nett, hvor han har vært siden 2020. Planlegger fusjon Isaksen har 17 år bak seg i tidligere...
Artikkelen er 220 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.