aus
Her hadde i hvert fall NTE Enterprise full kontroll da de gjennomførte arbeid under spenning (AUS) i 2013. Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Natt til onsdag ble det brudd i Energioverenskomsten. Partene var blant annet uenige om betaling av reisetid.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Energi Norge ønsket ikke å møte oss på flere viktige punkter, som blant annet reisebestemmelsene, noe som beklageligvis førte til et brudd. Nå håper vi at mekler kan hjelpe oss med å komme til en enighet uten å først måtte gå til streik, sier EL og IT Forbundets forhandlingsleder...
Artikkelen er 246 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.