giskemo
Bildet er tatt i Giskemo transformatorstasjon ved en tidligere anledning. Foto: Mørenett

Skal fornye Giskemo trafostasjon for over 100 millioner kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Eviny Solutions har vunnet et anbud fra Mørenett om å fornye Giskemo transformatorstasjon i Ålesund kommune i Møre og Romsdal. Kontraktsummen på i overkant av 100 millioner kroner er en av de største Eviny Solutions har signert, skriver Eviny i en pressemelding. Prosjektet strekker seg fra 2022 til 2025. I...
Artikkelen er 195 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.