tonne
Statnett-sjef Hilde Tonne. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Ola Borten Moe fjerner Hilde Tonne og hele styret og setter inn Kristin Halvorsen for å rydde opp etter påstått risiko for milliardunderskudd. Eimund Nygaard må også gå.

  • Øyvind Zambrano Lie

Justert ingress, oppdatert med kommentar fra styret i Forskningsrådet. «Forskningsrådet er i en alvorlig økonomisk situasjon. For å rydde opp er det behov for ny og annerledes kompetanse i Forskningsrådets styre. Kristin Halvorsen, tidligere finansminister og nåværende direktør ved CICERO Senter for klimaforskning, går inn som leder av nytt styre»,...
Artikkelen er 1053 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.