Fredrikstad Energi
Fredrikstad Energi har i flere år skyldt nettkundene sine penger. Foto: Google street view

Har gjort opp gammel gjeld med nettkundene.

  • Øyvind Zambrano Lie

Styret i Fredrikstad Energi godkjente torsdag konsernets årsregnskap og årsberetning for 2021. – Den underliggende driften i konsernet har vært stabil og god, selv om resultatet slik vi rapporterer det kan tyde på det motsatte, sier konsernsjef Ronny Berg i en melding på selskapets nettside. Driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) for...
Artikkelen er 195 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.