Stolpe
Foto: W. Carter/Wikimedia Commons

Offentliggjøring av årsrapporten for 2021 er utsatt.

  • Øyvind Zambrano Lie

GNP Energy utsetter fremleggelsen av årsrapporten for 2021 til 17. juni, opplyser selskapet i en børsmelding. «Styret ønsker en ekstra kvalitetssikring av resultatet og de samlede effektene av rekordhøye energipriser gjennom fjoråret. Underskuddet for 2021 forventes å bli om lag 120 millioner kroner før skatt», heter det i meldingen. Selskapet,...
Artikkelen er 212 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.