Flatenfoss kraftverk
Flatenfoss kraftstasjon (bildet) i Arendalsvassdraget er et av kraftverkene til Arendals Fossekompani. Foto: Peltonman/Wikimedia Commons

Reduserte kraftproduksjonen, men tredoblet vannkraftresultatet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Arendals Fossekompani ASA hadde en omsetning på 1052 millioner kroner i første kvartal i år, en bedring fra 869 millioner i samme kvartal i fjor. Driftsresultatet endte på 149 millioner kroner, en dobling fra 78 millioner kroner i fjor. Arendals Fossekompani eier blant annet selskapet Volue. Driftsresultatet «var drevet av...
Artikkelen er 182 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.