arnt winther
Lofotkrafts administrerende direktør Arnt M. Winther. Foto: Tore Berntsen/Visualdays.no

Konsernet fikk et årsresultat etter skatt på 143 millioner kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det er en oppgang fra 51 millioner kroner året før, og karakteriseres av selskapet som «historisk godt». «God underliggende drift i kjernevirksomhetene våre, samt verdistigning på aksjeposter, er årsakene til det gode resultatet», uttaler konsernsjef Arnt M Winther i en melding. Konsernet hadde et driftsresultat på 108 millioner kroner, og...
Artikkelen er 350 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.