hywind tampen
Hywind Tampen, med Gullfaks-feltet i bakgrunnen. Foto: Equinor

Equinor velger større turbiner, slik at kapasiteten økes fra planlagte 88 MW til 94,6 MW.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det går fram i brev Equinor har skrevet til Olje- og energidepartementet, og som Energiteknikk har sett. I de reviderte planene for utbygging og drift av Snorre og Gullfaks har Hywind Tampen vindturbinene vært beskrevet med en kapasitet på 8 MW, og den samlede kapasiteten til vindparkens elleve turbiner med...
Artikkelen er 143 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.