kroepelien
Energi Norges administrerende direktør Knut Kroepelien. Foto: Caroline Roka

Det viktigste for å sikre kraftbalansen, er å bli kvitt berøringsangsten for vindkraft på land, ifølge Knut Kroepelien.

  • Øyvind Zambrano Lie

Energi Norges administrerende direktør Knut Kroepelien startet sitt innlegg under åpningsseminaret på Eliaden på Lillestrøm tirsdag med å reflektere over kraftbalansen. – Jeg vil nok si det så sterkt som at det aller viktigste er å ikke fomle for mye med kjernekraft og ting som ligger langt fremme og som...
Artikkelen er 734 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.