sørfjord
Fra byggingen av Sørfjord vindpark. Arkivfoto: Nordkraft

Men neste år ventes investeringene i kraftsektoren å øke igjen.

  • Øyvind Zambrano Lie

De nye investeringsanslagene for 2022 indikerer at investeringer i kraftforsyning vil beløpe seg til om lag 26,4 milliarder kroner i år, målt i løpende verdi. Dette anslaget er hele 22 prosent lavere enn tilsvarende anslag for 2021, skriver Statistisk sentralbyrå (SSB) i en melding. «Dette skyldes hovedsakelig en kraftig nedgang...
Artikkelen er 145 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.