bjelland
Direktør Cecilie Bjelland i Samfunnsbedriftene Energi under en høring på Stortinget tirsdag. Foto: Samfunnsbedriftene Energi

Cecilie Bjelland og Samfunnsbedriftene Energi mener staten må gjøre det samme som da den tok risiko og delvis forskutterte utbyggingen av gassinfrastruktur mot Europa.

  • Øyvind Zambrano Lie

Feil i ingressen korrigert, det skal være "staten", ikke "Statnett". Nye grønne arbeidsplasser kan ikke vente i ti år på ny utbygging av nett, og det er uakseptabelt at prisforskjellene mellom sør og nord i Norge skal vedvare, mener direktør Cecilie Bjelland i Samfunnsbedriftene Energi. Under en høring på Stortinget...
Artikkelen er 476 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.