rønningen
Direktør i Forbrukertilsynet Trond Rønningen. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Forbrukertilsynet gir Nordlysenergi, Agva Kraft og Motkraft gebyrer på til sammen 2,9 millioner kroner, mens to av sjefene må ut med 200.000 kroner hver.

  • Øyvind Zambrano Lie

Forbrukertilsynet varslet i desember 2021 strømselskapene Nordlysenergi AS, Agva Kraft AS og Motkraft AS om lovbruddsgebyr for ulovlig bruk av påstander om å være billigst, og dessuten forbud mot bruk av slike påstander fremover. Selskapene har ifølge Forbrukertilsynet ikke kunne legge fram dokumentasjon som viser at disse påstandene er sanne....
Artikkelen er 500 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.