norned
Fra leggingen av NorNed-forbindelsen. Foto: Statnett

Feil på nederlandsk side, en del av kabelen må byttes ut.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det er avdekket feil på nederlandsk side av NorNed-forbindelsen, ca. 30 meter fra land, skriver Statnett i en melding. Feilen oppsto 6. mai. «Undersøkelser viser at en del av kabelen må byttes ut. I og med at feilstedet er i Waddenzee, blir det et komplekst reparasjonsarbeid. Feilstedet er på grunt...
Artikkelen er 86 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.