ravlo
John Ravlo i Funkisgården borettslag på Torshov i Oslo har ivret for at beboere i borettslag skal få dele solstrøm mellom seg. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Får sannsynligvis ikke avgiftsfritak før neste år, departementer må snakke sammen og saken må avklares med ESA.

  • Øyvind Zambrano Lie

Etter en årelang strid trodde solkraftbransjen at borettslagene og sameiene endelig kunne få produsere solenergi avgiftsfritt i år. I august i fjor la Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE fram et forslag til ordning, som ble lagt til grunn i statsbudsjettet for i år. I statsbudsjettet ble det forutsatt at...
Artikkelen er 452 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.