stolpe
Foto: Atle Abelsen

Gjennomsnittlig strømpris for husholdningene, utenom avgifter og nettleie, var på rekordhøye 117,2 øre/kWh i 1. kvartal 2022.

  • Øyvind Zambrano Lie

Fratrukket strømstøtten ble likevel den totale prisen husholdningene måtte betale betydelig lavere enn i 4. kvartal 2021, skriver Statistisk sentralbyrå (SSB) i en melding. I 4. kvartal 2021 målte SSB tidenes høyeste strømpris uavhengig av periode. I 1. kvartal i år ble rekorden slått med god margin. Prisen for 1....
Artikkelen er 475 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.