solceller
Foto: Elena Elisseeva/Mostphotos

Ved utgangen av 1. kvartal 2022 er det registrert 10.018 strømkunder i Norge som produserer sin egen strøm.  

  • Øyvind Zambrano Lie

Dette er 43 prosent flere såkalte plusskunder enn ved utgangen av samme kvartal i fjor. I denne perioden er det kommet 890 nye plusskunder, noe som er den største økningen for et kvartal registrert hittil. Om lag 86 prosent av de nye plusskundene er husholdninger, viser statistikk fra Reguleringsmyndigheten for...
Artikkelen er 247 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.