linga
Konsernsjef Olav Linga i Haugaland Kraft. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Haugaland Kraft fikk i 2021 en omsetning på 3,7 milliarder kroner og et resultat etter skatt på 945 millioner kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Dette er betydelig opp fra 2020, da omsetningen endte på 1,7 milliarder kroner og resultat etter skatt på 240 millioner kroner. Resultatet for 2021 er det beste i selskapets historie, skriver Haugaland Kraft i en pressemelding. Bakgrunnen er de uvanlig høye kraftprisene. God pris De fleste forretningsområdene har positiv resultatutvikling,...
Artikkelen er 168 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.