aasland
Energiminister Terje Aasland. Skjermdump: Stortinget

«Ikke aktuelt å gå videre med planer for kjernekraft i den norske kraftforsyningen», opplyser energiministeren.

  • Øyvind Zambrano Lie

Frps stortingsrepresentant Marius Arion Nilsen spurte nylig energiminister Terje Aasland om hvordan han vurderer kjernekraft i Norge som alternativ energikilde for Norge framover, og da spesielt de nyere teknologiene, og små modulære kjernekraftverk. Bakgrunnen for Nilsens skriftlige spørsmål er at han mener Norge vil ha store problemer med å få...
Artikkelen er 355 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.