arena
Per-Oddvar Osland, avdelingsleder for analyse i Agder Energi Nett, og prosjektleder for DataArena prosjektet. Foto: Agder Energi Nett

Agder Energi Nett har fått støtte fra Forskningsrådets Energi X-program til prosjektet DataArena, for å å utvikle løsninger for effektiv nettilknytning.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Stor pågang fra utbyggere har ført til lang saksbehandlingstid for bygging av mer nettkapasitet. Som ett av flere tiltak har Agder Energi Nett sammen med sentrale samfunnsaktører på Agder søkt forskningsrådet og fått tildelt forskningsmidler til et prosjekt som skal utvikle en simuleringstjeneste for å få fortgang i tilknytning...
Artikkelen er 248 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.