vedeler
Administrerende direktør i Småkraft AS, Terje Vedeler. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Har inngått 12 års fastrentelån med pant i 22 av selskapets kraftverk.

  • Øyvind Zambrano Lie

Torsdag signerte Småkraft AS 12 års fastrentelån med en gruppe «velrenommerte institusjonelle investorer», skriver selskapet i en børsmelding. Lånet på 80 millioner euro, som tilsvarer 817 millioner kroner, ble inngått med et heleid datterselskap av Småkraft, og er sikret mot pant i 22 av selskapets kraftverk. Lånet er avdragsfritt frem...
Artikkelen er 143 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.