hydrogen-samarbeid
Terje Vedeler i Småkraft (f.v.), Thor Henrik W. Hagen i HYDS og John Martin Mjånes i SKL har inngått samarbeid om hydrogenproduksjon. Foto: Småkraft AS

Småkraft AS inngår samarbeid med Sunnhordland Kraftlag AS (SKL) og Hydrogen Solutions AS (HYDS) om hydrogenproduksjon ved småkraftverk.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Et samarbeid mellom selskapene gjør at vi kan plassere oss mer direkte i markedet, og over store deler av landet. I tillegg til å utnytte eksisterende småkraftproduksjon, åpner samarbeidet også for realisering av småkraftprosjekter som har ligget «på vent» med manglende nettilknytning, sier Terje Vedeler, administrerende direktør i Småkraft,...
Artikkelen er 345 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.