ritelva
Ritelva kraftverk i Tromsø kommune. Foto: Michael Ulriksen

Kraftverkene i Ullsfjord er ferdigstilt og overføres nå til Småkraft AS.

  • Øyvind Zambrano Lie

I slutten av 2018 inngikk Nordkraft og Småkraft avtale om at Nordkraft skulle stå for bygging av kraftverkene Ritaelva og Sveingard i Tromsø kommune. Småkraft skulle kjøpe kraftverkene når de var ferdigstilt. Nordkraft har nå ferdigstilt kraftverkene og 2. mai fullføres transaksjonen mellom partene, skriver Småkraft i en melding. Også...
Artikkelen er 194 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.