sol i india
Solparken Nellai i den sørlige delstaten Tamil Nadu i India. Foto: Statkraft

Har planer om å utvikle flere solprosjekter over hele landet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statkraft åpnet i forrige uke sin første storskala solpark i India.  Solparken Nellai ligger i den sørlige delstaten Tamil Nadu. Med et snitt på 300 soldager i året, og en installert effekt på 76 MW, er solparken forventet å produsere mer enn 120 GWh per år. – Vi er svært...
Artikkelen er 196 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.