Mel kraftverk i Sogndal kommune skifter prisområde 13. juni. Foto: Peltonman/Wikimedia Commons

Grensen mellom prisområdene i Midt-Norge og Vest-Norge flyttes.

  • Øyvind Zambrano Lie

Fra og med 13. juni endres grensene mellom prisområdene NO 3 (Midt-Norge) og NO5 (Vest-Norge) slik at produksjonen fra Mel kraftverk i Sogndal fra da av blir en del av NO5, skriver Statnett i en melding. Ingen forbrukere endrer prisområde. I dag inngår produksjonen til Mel kraftverk i NO3 (Midt-Norge)....
Artikkelen er 226 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.