kabel
Illustrasjonsfoto: Statnett

Har dratt inn 6 milliarder kroner i årets fire første måneder, mer enn i hele fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

Etter å ha tjent rekordhøye 2 milliarder kroner i flaskehalsinntekter i mars, ble inntektene noe lavere i april, men fremdeles svært høye. Statnett fikk til sammen inn 136,3 milliarder euro i flaskehalsinntekter i april, viser en oversikt på selskapets nettside. Med dagens kurs på 10,22 kroner for en euro tilsvarer...
Artikkelen er 347 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.