mast linje suleskardveien
Foto: Øyvind Zambrano Lie

Statnett endrer vurderingen av kraftsituasjonen i Sør-Norge i kommende tappesesong fra normal (grønn) til stram (gul).

  • Øyvind Zambrano Lie

«Stor usikkerhet i de europeiske energimarkedene kan påvirke forsyningssikkerheten for kraft i Norge. Statnett følger situasjonen tett og varsler at forsyningssituasjonen kan bli anstrengt i enkelte situasjoner opp mot og gjennom vinteren 2023», skriver Statnett i en melding. Den hydrologiske situasjonen i Sør-Norge er imidlertid svakere enn normalt for årstiden,...
Artikkelen er 302 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.