eviny
Foto: Odd Mehus

Eviny fikk dårligere resultat i første kvartal i år enn i første kvartal i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

Evinys konsernresultatet i første kvartal ble 92 millioner kroner, som er 279 millioner kroner lavere enn i første kvartal 2021. Nedgangen beskyldes i hovedsak verdiendringer for urealiserte kraftkontrakter, skriver selskapet i en melding. «Sikringsstrategien inkludert en mindre tradingaktivitet resulterte i -1.279 mill. kroner i første kvartal 2022», skriver Eviny i...
Artikkelen er 217 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.