tomasgard
LO-sekretær Are Tomasgard. Foto: Trond Isaksen/LO

De samme politikerne som valfartet til Oslo for å få vindparker og tilhørende utenlandskabler, står nå på barrikadene mot vindkraft, hevder LO-sekretær Are Tomasgard.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Europa kommer i første omgang til å gjøre seg uavhengig av russisk gass, og så begynner løpet for å gjøre seg uavhengig av gass. Det vi må gjøre, hvis vi fortsatt skal være en energinasjon, er å posisjoner innen havvind, sa LO-sekretær Are Tomasgard på et frokostseminar om havvind...
Artikkelen er 414 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.