Nordlink
Inntrekk av NordLink-kabelen ved kysten av Tyskland. Arkivfoto: Statnett

På grunn av brudd på reglene for offentliggjøring av innsideinformasjon i forbindelse med rampingrestriksjonene på NordLink.

  • Øyvind Zambrano Lie

Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE skriver i et forhåndsvarsel at de vurderer å pålegge Statnett å betale et overtredelsesgebyr på 500.000 kroner for å ha overtrådt reglene for offentliggjøring av innsideinformasjon i forskrift om nettregulering og energimarkedet (NEM) og for brudd på transparensforordningens krav om rapportering av informasjon om...
Artikkelen er 1362 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.