nve nve-bygget nve-huset majorstua
NVEs hovedkontor på Majorstua i Oslo. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Flere saker behandles enn i fjor, men ventetiden for å få tildelt saksbehandler kan være 6-8 måneder.

  • Øyvind Zambrano Lie

NVE har mellom januar og mai gitt 100 konsesjoner til nye elektriske anlegg. Til sammenligning ble det gitt 154 anleggskonsesjoner i hele 2021, skriver direktoratet i en pressemelding. Mange av sakene gjelder elektrifisering av ladeanlegg til ferger og elbiler. I tillegg kommer større nettanlegg og konsesjoner som er gitt for...
Artikkelen er 216 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.