mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Nettselskapene er ikke nødt til å godta søknader fra selskaper som vil bli tilknyttet på vilkår og dermed slippe anleggsbidrag.

  • Øyvind Zambrano Lie

Olje- og energidepartementet fastsatte i april i fjor en forskriftsendring som åpner for at en avtale med vilkår om utkobling kan erstatta krav til anleggsbidrag til nye linjer. Krfs Kjell Ingolf Ropstad fremholder at oppdrettsselskapet Lerøy Sjøtroll har bedt om kapasitet til å ta ut strøm fra sentralnettet I Fitjar...
Artikkelen er 496 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.