el og it andersen
Forbundsleder Jan Olav Andersen i El og IT Forbundet talte på et seminar i Oslo tirsdag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Når kampen om linjebyggere fra Kroatia, Italia og Bosnia nå hardner til, kan det straffe seg at Statnett ikke har bygget opp en norsk leverandørindustri, advarer El og IT Forbundet.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Hvis vi skal ta de helt nødvendige grepene for å sikre omstilling og utslippsreduksjoner, må vi sette søkelyset på kompetansespørsmål. Har vi en plan for å sikre tilgang til nødvendig kompetanse for å gjennomføre alle tiltakene som i sum skal utgjøre et grønt skifte. Svaret er etter mitt syn...
Artikkelen er 728 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.